Wednesday, October 1, 2014

Jadilah bintang DUGROSTAR




Mesti ramai kat sini ada anak umur 3-10 tahun kan?


Ibu bapa yang ada anak berumur seperti diatas dan ada bakat seperti Menyanyi atau
Menari atau Bermain Alat Muzik atau Kombinasi mana-mana yang terlibat, bolehlah
ketengahkan bakat mereka dalam DUGROSTAR. Nak tahu cara-caranya?Mudah je.


Peraduan ni bermula dari sekarang sehingga 12hb Oktober 2014. Persembahan boleh dilakukan secara individu atau berkumpulan (max 6 orang).  Dengan melalui 3 cara, ibu bapa boleh ketengahkan bakat anak-anak mereka.

Cara-caranya:

1. Muatnaik video anak anda ke www.dugro.com.my ATAU
2. Dengan mengunjungi siri jelajah terpilih seluruh Malaysia di mana rakaman langsung boleh dibuat di Gerai Rakaman Dugrostar ATAU
3.Dengan menyerahkan borang penyertaan berserta rakaman persembahan melalui pos dan menghantarnya ke alamat seperti yang dinyatakan di dalam borang permohonan


Yang paling best, penyertaan adalah percuma *tanpa bukti pembelian.


Serta anak-anaks uolls boleh membuat persembahan secara individu atau berkumpulan sehingga seramai enam orang. Dan peserta dalam setiap kategori umur boleh menyertai dalam tiga segmen ini – 
menyanyi, menari, bermain alat muzik atau gabungan kesemua bakat ini, 


kat bawah ni cara-cara bagi yang hantar penyertaan secara online.

Pergi ke www.dugrostar.com.my




Boleh masukkan butiran diri ibu bapa

klik kt borang tu, dekat tab PENDAFTARAN




Masukkan maklumat anak anda



Ni contoh:

Displaying photo 1.PNG



Nanti masukkan kod, HH0030 sebagai rekod kepada penyertaan yang anda telah masukkan yang di 'link' daripada kod saya.

Senang je kan..


Displaying photo 2.PNG


Maklumat lanjut, boleh layari www.dugrostar.com.my atau hubungi Dumex Careline
di 1-800-38-1038


Sekarang, Zara pon nkjadi bintang DUGROSTAR..
Jom join ramai2..


Displaying photo 2.JPG
Displaying photo 3.JPG
Displaying photo 1.JPG

Tuesday, September 30, 2014

Current promotion at SHEPARTY84

ni promo terbaru kt SHEPARTY..

tp yg hello kitty dh sold out, sbb cup tu limited sgt, sold 100pax tuk order yg dpt last week....


anything just whsapp or call me 011-33055249

Harga ade yg RM5.00/pack ke atas...


kalau nkbli loose item pon bole..













Displaying photo 1.JPG




bile stock smpai, me rase loya n nkmuntah...
slamat ade lil helper zara chopia...rajin tlg mummy..now cpt2 siap2kan cust nye order supaya dpt kurangkan space..



Displaying photo 2.JPGDisplaying photo 3.JPGDisplaying photo 4.JPG

Monday, September 29, 2014

Sheparty & cerita2 lain

alhamdulillah rezeki mencurah2 sejak preggy ni kan...
rezeki anak2...

order masuk byk sgt , skrg ni tgh prepare siapkan almost 400 party packs, nkambik arini, friday n this wiken...

so rumah pon dhmcm gudang party pack kan....
ade few items yg supplier salah anta, luckily dpt customer yg xcerewet n ok je dgn brg yg tukar tu...


slow2 buat, slmat ade lil' helper yg rajin sgt tolong mummy...
klau me xbg buat, dimarah nye kite balik...pstu mulalah merajuk...

siyes zara bab2 cmni mmg rajin tolong...die minat kot berbizz..hihi








facebook: SHEPARTY84











bz bz gak, sempat g Prince court visit baby Z,,,
congrats to Zandra & Chopot..
nyenyak je die tido ble me pangku.....mcm tilam kot..huhu..






sblum g jalan2, pagi tu mcm biaselah, zarif msti nk nasi..
'mummy, ayep lapar'..

dgr je cmtu, mulalah rase kesian kan..spe xsayang anak kan...
ayep ni mcm org tua2 skit, nasilah , kuih la, yg bukan2 die mintak slalu....

disebabkan dhlama gile dapur xberasap, mummy gagahkn diri masakkn ketam faveret ayep n zara...

me pulak teringin mkan tomyam, so leburjela ape yg ade...
so far morning sickness semua xde, tp malas nkmasuk dpur..tu jela penyakit skrg...hhhhuhuhu..


keje we all, dominos delivery, malee tomyam delivery, mamak ayza, kfc delivery..smua pstu rotate blk...






Wednesday, September 24, 2014

Rezeki ke 3



alhamdulillah..

after 3year plus plus plus, akhirnya datang rezeki tuk me....

happy sgt2...
yg lagi happy sbb barang2 baby byk yang dh diletgo, ade yg bagi free je pun byk...

so ade reason shopping tuk baby baru.....




yg kat rumah, ayep happy...skit2 marah klau panggil die adik..

'abang lah....lupe yeh'
tujela ayat die klau kite lupe n panggil die adik...slalu nama timangan die ayep/adik lah kt rumah..
but now, no more adik...
abang ok...


zara n zarif bgaduh lak, sorang nkboy, sorang nkgirl...
mcam2 kerenah....

now dhstart bli maternity nye pants..sbb jeans2 smua xmuat nkzip dah....


Thursday, September 18, 2014

Frozen Opening Promotion

Bismillah..

smlm start promo tuk Frozen ni..
Frozen je ok....
so far almost 200sets sold, and cust2 akk di meet up next week dan early OCt2014...

few sets left 

1set RM5, ade
-1stationery set
-1 drinking bottle
-1 sticker
-1 goodie bag (loot bag, yakni yg plastic goodies tu)

sesape nk lagi, leh Whsapp 011-33055249, 
While stocks last.kalau dhhabis, mintak maaf xdpt nkrestock..









*malam tdi tdo 3am siapkan bnda2 ni...
huargghhh...ruang tamu kt rumah dhmcm kedai stationery n party shop dah...

tgh2 siapkan, zara pulak terbangun...so kne naik atas n tidokan die balik...
dhla kt bawah jd mcm kapal nkpecah...die dhtido, me start packing balik...

alhamdulillah...murah rezeki anak2 sjak berbizz ni...







Monday, September 15, 2014

Sheparty84-Party supplies

alhamdulillah rezeki ..tq to all customer yang percayakan saya tuk buat semua2 nie...

sesape nktgk goodies ape yg ade, leh klik link kt bawah ni




now tgh bz dgn tema Sofia the First again and again..
ramai btul peminat konsep Sofia ni kan..
yela, asyik2 barbie, hellokitty,now sofia lak....

This week bz nksiap2 34pakej tu customer from USJ.
Prepare goodies tuk anak cust nkbwk g skool

mcm2 die order and put in 1 goodie bag...
nti dhsiap me tunjuk pic..

the best part, she want popcorn..now tgh mendeco pakej popcorn tu....

malam td dpt order from 3cust, Frozen theme...
rmai nkfrozen, tp slalu sold out sbb frozen lgilah femes...

slamat smua event tuk Nov2014....