Thursday, September 18, 2014

Frozen Opening Promotion

Bismillah..

smlm start promo tuk Frozen ni..
Frozen je ok....
so far almost 200sets sold, and cust2 akk di meet up next week dan early OCt2014...

few sets left 

1set RM5, ade
-1stationery set
-1 drinking bottle
-1 sticker
-1 goodie bag (loot bag, yakni yg plastic goodies tu)

sesape nk lagi, leh Whsapp 011-33055249, 
While stocks last.kalau dhhabis, mintak maaf xdpt nkrestock..









*malam tdi tdo 3am siapkan bnda2 ni...
huargghhh...ruang tamu kt rumah dhmcm kedai stationery n party shop dah...

tgh2 siapkan, zara pulak terbangun...so kne naik atas n tidokan die balik...
dhla kt bawah jd mcm kapal nkpecah...die dhtido, me start packing balik...

alhamdulillah...murah rezeki anak2 sjak berbizz ni...







Monday, September 15, 2014

Sheparty84-Party supplies

alhamdulillah rezeki ..tq to all customer yang percayakan saya tuk buat semua2 nie...

sesape nktgk goodies ape yg ade, leh klik link kt bawah ni




now tgh bz dgn tema Sofia the First again and again..
ramai btul peminat konsep Sofia ni kan..
yela, asyik2 barbie, hellokitty,now sofia lak....

This week bz nksiap2 34pakej tu customer from USJ.
Prepare goodies tuk anak cust nkbwk g skool

mcm2 die order and put in 1 goodie bag...
nti dhsiap me tunjuk pic..

the best part, she want popcorn..now tgh mendeco pakej popcorn tu....

malam td dpt order from 3cust, Frozen theme...
rmai nkfrozen, tp slalu sold out sbb frozen lgilah femes...

slamat smua event tuk Nov2014....













Cereal dispenser double

to order:

Call or whatsapp: 011-33055249
RM50.00/each

Self pickup Taman Connought , Cheras or Bangsar

*postage on your own (poslaju @ normal pos)






Wednesday, September 10, 2014

SheParty84 (party supplies at reasonable price)

finally, tertubuhlah jgk bizz kecil2lan ni..


Facebook name:SHEPARTY84
Instagram: Sheparty84


me supply bday goodies at reasonable price....hihihi..

rajin2 tgkla fb k...




here are some of the pics..
byk lgi kt fb...

alhamdulillah sjak ade bizz ni 3minggu lepas, tiap2 minggu order masuk..tq to all customer...

this week, Sofia the first and Spidey theme...
now tgh kebizian prepare 34goodies


ade byk pic xupload....smua mix2...

















Pa&Ma Oktober 2014

smlm mbr bgthu, pic me dhkuar kt majalah Pa&Ma...
tp td g cari,kajang xkuar lagi..huhu...

tq Karangkraf, and tq Pa&Ma

story pasal bday party.....











Friday, September 5, 2014

Onitsuka Tiger PilihanRemajaAktif







Selain Converse dan Macbeth, Onitsuka Tiger Onitsuka Tiger merupakan jenama kasut yang paling digemari oleh remaja di seluruh dunia.  Jenama kasut yang berasal dari Jepun ini merupakan cetusan idea oleh seorang bekas pegawai tentera iaitu Kihachiro Onitsuka.

Beliau menubuhkan syarikat Onitsuka Co Ltd sejak tahun 1949 dan sehingga kini telah membawakan pelbagai koleksi kasut sukan dan kasut kasual yang berkualiti ke dalam pasaran.

Pada awa lpenubuhan jenama ini, mereka telah melancarkan koleksi kasut bola keranjang yang cukup mendapat perhatian ramai peminat bola keranjang khususnya dan secara tidak langsung menaikkan lagi reputasi jenama ini. Seterusnya, pada tahun 1955, Onitsuka Tiger mengeluarkan lebih banyak koleksi kasut sukan yang kemudiannya fenomena bukan sahaja di Jepun, malah serata dunia.




Diperbuat daripada material yang berkualiti dan mempunyai reka bentuk yang cukup fleksibel, menjadikan jenama ini merupakan jenama pilihan para remaja aktif.Terutama sekali dikalangan mereka yang menggemari aktiviti lasak dan sukan ekstrim.Dengan mengekalkan rekaan yang klasik bag isetiap keluaran kasut, temui koleksi-koleksi kasut Onitsuka Tiger yang terbaiks eperti MEXICO 66, AARON, FADER, FARSIDE dan banyak lagi.





Berita baik untuk penggemar Onitsuka Tiger di Malaysia, kini anda berpeluang membuat pembelian secara online di portal online ZALORA Malaysia.Bagi anda yang tidak pernah membuat pembelian secara online, usah bimbang! Ini kerana, proses pembelian di ZALORA adalah termudah dan selamat. ZALORA juga turut menyediakan perkhidmatan penghantaran secara percuma terus ke rumah anda serta pulangan percuma selama 30 hari selepas tarikh pembelian. Selamat membeli-belah!